HISTORIA


Mongrel MC on perustettu tammikuun ensimmäisinä päivinä vuonna 1993, jolloin vuokrattiin tallitilat Oulun Alppilan kaupunginosasta Kaarnatieltä ja otettiin käyttöön klubin rakkikoiraa tarkoittava nimi.

Jäsenten pyöräkalusto koostuu pääosin Harley-Davidsoneista, mutta pari eurooppalaista pyörääkin tallista löytyy. Moottoripyörien rakentelun ja niillä ajamisen lisäksi erilaisten tapahtumien järjestäminen ja muiden järjestämiin tapahtumiin osallistuminen on pähkinänkuoressa klubin tarkoitus.

Mongrel MC järjestää vuoden mittaan useita tapahtumia, mm. Mongrel Run moottoripyörien kokoontumisajon ja vuoden lopulla perinteiset kinkunhuuruiset pikkujoulut. Moottoripyöränäyttelyistä on kotiutettu pokaaleja tasaiseen tahtiin.

Vuonna 2000 vanhan kerhotilan vuokrasopimuksen päättyessä tulivat uudet tilat ajankohtaisiksi. Niitä hankittaessa päädyttiin ostamaan omat tilat Ruskon kaupunginosasta Konekujalta. Mongrel MC:n jäsenmäärä on sopivasti kymmenen ja kahdenkymmenen välissä. Jäseneksi pääseminen on vaikeaa, mutta ei mahdotonta...